(...) i zgiełki i cisze w proporcjach złotych- skąd...? *
* Katarzyna Nosowska
zanim wylądują w herbatce, pięknie nam pachną
zanim torba dorobi się nowych uchwytów, robi za tło:)
ZŁOTE CIASTKA MIODOWO- SŁONECZNIKOWE
Z POWIDŁAMI ŚLIWKOWYMI
apetyczna nazwa, to połowa sukcesu:)
TUTAJ przepis
poniżej mały tuning, czyli ciut
masła orzechowego i migdały( następnym razem masło
dam pod powidła- sprawdza się też marmolada różana
z Rossmana, jakby co)
masła orzechowego i migdały( następnym razem masło
dam pod powidła- sprawdza się też marmolada różana
z Rossmana, jakby co)
lubię listopad, bo to urodzinowy miesiąc-córusi i mężusi;)
niestety zbyt często jestem tak padnięta:
*więcej świetnych tekstów i muzyki, czyli energii
- KLIK
Pięknie przedstawiłaś listopad :)
OdpowiedzUsuńTo imprezowo macie - wszystkiego naj dla solenizantów / jubilatów :))
A padnięta jestem podobnie jak ty ;) dobrze , że były te wolne dni :))
Dziękuję w imieniu dostojnych;)Jubilatów!
UsuńPiękny twój listopad, piękne zdjęcia ... mogę podpytać czym je robisz?
OdpowiedzUsuńDziękuję:) FujiFilm HS30 !;)
UsuńTwoje zdjęcia są tak apetyczne, że robię się głodna!
OdpowiedzUsuńJa akurat nie przepadam za jesienią, a listopad to już za dużo jak dla mnie ;-) Ale u Ciebie listopad wydaje się całkiem miły :-)